Prijave u tijeku: Široki Brijeg dobio prvu Školu programiranja

Želite li vašoj djeci probuditi svijet mašte i potaknuti ih na razmišljanje izvan okvira? Ukoliko je odgovor pozitivan, onda je Škola programiranja FM pravi odabir za Vas.

Primarni cilj koji pred sobom ima Škola programiranja FM jest da polaznicima uzrasta od 7 do 18 godina pruži mogućnost da uđu u svijet programiranja na njima blizak način te da se upoznaju sa svim onim znanjima koja će im, sasvim sigurno, koristiti i u daljnjem životu. Budući da su računala postala sastavni dio naše svakodnevice, sasvim je očekivano da se sve više pojedinaca zanima za rad na njima. Škola je otvorena za sve učenike koji žele steći temeljno znanje iz područja programiranja i elektronike na takav način da im se omogući i daljnje napredovanje.

Radionice su rađene prema suvremenom planu i programu, uz neke od najmodernijih alata koji će omogućiti lakše shvaćanje temeljnih koncepata za razumijevanje svijeta računarstva. Iako se možda nećete u budućnosti baviti programiranjem, razvijanje novih vještina u područu tehnike ne može biti loš izbor.

Radionice su raspoređene u tri skupine :
Polaznici od 6 do 10 godina (Vizualno programiranje),
Polaznici od 11 do 14 godina (Osnove programiranja i robotike)
Polaznici 15 – 18 godina (Programiranje ili web dizajn)

Škola programiranja održavat će se u širokobriješkom naselju Zorićevina, a počinje kada se okupi dovoljan broj polaznika. Prijave su u tijeku, a dodatne informacije možete dobiti porukom na Facebooku ili mailu ([email protected]) te na kontakt telefon: 063/418-198 i 063/495-847.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.