Prijave traju još 10 dana: Pogledajte što nas sve očekuje na Ljubuški Outdoor Festivalu

Prijave i kotizacije za discipline na prvom Ljubuški Outdoor Festivalu traju još 10 dana.

Požurite i osigurajte sebi nastup u jednoj od disciplina u trčanju, biciklizmu i paraglidingu. Polumaraton “DVA SLAPA” je utrka za one malo spremnije koja sa svojih 21,1km spaja dva prekrasna vodopada Koćušu i Kravicu. Utrka od 10,4 km “SKUNASTICUS” kreće od rimskog vojnog logora Gračine i završava također kod vodopada Kravica. Utrka “KIDS RUN” od 1km održat će se kod vodopada Kravica koju smo pripremili za najmlađe natjecatelje.

 Za one privrženije biciklizmu pripremili smo dvije utrke: utrku “MARA” koja ide laganim terenom između vodopada Koćuša i Kravica, te utrku “STIPE”; “STIPE” je zahtjevniji i predviđen je za iskusne bicikliste koji vole vožnju s više izazova i uzbuđenja, ide težim brdskim terenima s većim usponima te završava kod Kravice.

Bicklističke utrke se održavaju 30. svibnja. Još veću razinu adrenalina donosi paragliding natjecanje u preciznom slijetanju “KOSAČA”. 29. svibnja ćete moći uživati u pogledu na ljubuško nebo prepuno paragliding natjecatelja koji će polijetati sa uzletišta pokraj kule Herceg Stjepana Kosače te slijetati na uređeno sletište na ljubuškom polju. 

Zadnji vikend u mjesecu svibnju odlučite učiniti jedan veliki korak za svoj rast i ostvarivanje svojih potencijala i svakako ga rezervirajte za LJOF. Posjetite festival, odaberite za sebe jednu od ponuđenih aktivnosti i provedite nezaboravan vikend prepun adrenalina, zabave i pozitivne energije. 

Prijave na Ljof.ba. Reci da Avaturi!, poručuju organizatori.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.