Pridružite se predavanju Zorana Zovke i Dragane Nuić-Vučković u Širokom Brijegu

Udruga likovnih umjetnika En Face organizira interaktivno predavanje „Biography & Social Art“ o ekspresivnom izražavanju pokretom i dramom za odrasle i djecu, s ciljem holističkog razvoja u utorak i srijedu 21. i 22. studenog u 18:00 sati, u NV galeriji u Širokom Brijegu.

Gost predavač je certificirani art terapeut i profesor euritmije Zoran Zovko (1961., Metković, Diploma Peredur Centre of the Arts, East Grinstead, Sussex, UK). Predavanje je namijenjeno odraslima koji se žele upoznati s različitim ekspresivnim tehnikama  koje na stimulativan i kreativan način pridonose osobnom rastu.

Zoran Zovko s dugogodišnjim je iskustvom u radu s obiteljima djece s posebnim potrebama, omladinom i djecom rane školske dobi kroz ekspresivne radionice u školama i edukativnim zajednicama u Irskoj, Engleskoj, Njemačkoj, zemljama Dalekog Istoka i u Africi. 

Predavanje Zorana Zovke s Draganom Nuić-Vučković za odrasle održati će se u NV galeriji u Širokom Brijegu u utorak i srijedu 21. i 22. studenog  u 18:00 sati. Broj posjetitelja ograničen.

Sve informacije i prijave na E-mail: [email protected] i na broj NV galerije 063 444 103.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.