Prevarant pobjegao policiji nakon sudara u Mostaru

Eldin Komad zvani Nino iz Čapljine, koji je dosad diljem države izvodio razne prijevare, kakvih se ne bi postidjeli ni scenaristi holivudskih filmova, ovih dana je uspio pobjeći pred mostarskim policajcima nakon što je doživio sudar ukradenim autom u Mostaru.

Kako doznajemo, nakon što je nedavno izišao iz mostarskog zatvora, Komad se odmah dao u nove prijevare. Otišao je u Sarajevo, slagao Mirzi Bešiću, vlasniku tamošnje rent-a-car agencije, da je granični policajac, da su mu ukrali auto te da treba unajmiti vozilo za put u Mostar.

Bešić mu je iznajmio Škodu, a tek kasnije je otkrio da je prevaren. “Odmah se ispostavilo da nije onaj za koga se predstavlja. Kada sam policajcu rekao što mi je ispričao, on je odmah posumnjao o kome se radi. Pokazao mi je njegovu sliku i shvatili smo da se radi o Komadu“, kazao je Bašić novinarima.

Dodao je kako je potom čuo da je Komad njegovim autom doživio sudar u Mostaru. “Ubrzo su me pozvali i kazali mi da je moj auto sudjelovao u sudaru koji se dogodilo na samom ulazu u Mostar. Odmah sam policiji rekao tko je osoba koja je vozila automobil, ali on se uspio odšetati iz policijske postaje prije nego što su policajci shvatili što se događa”, ispričao je Bašić.

Ipak, iz mostarske policije kažu je da Komad pobjegao s mjesta nesreće. Potvrdili su kako je Komad vozeći Škodu doživio sudar u Mostaru te da, kada su došli policajci, nisu prepoznali da pred sobom imaju okorjelog prevaranta za kojim je nedavno raspisana i tjeralica.

Dok su policajci uzimali podatke o tome kako se dogodio sudar, Komad je jednostavno nestao s mjesta nesreće, potvrdio je glasnogovornik MUP-a Srećko Bošnjak. ”Kada dođu policajci, oni prvo uzimaju podatke o mjestu nesreće, a tek kasnije podatke osoba, on je vjerojatno shvatio da će provjerama utvrditi da je za njim raspisana tjeralica te se udaljio s mjesta nesreće. Bila je potraga za njim, ali nije nađen. Škoda je oduzeta”, potvrdio je glasnogovornik Bošnjak.

(Dnevni list)32 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.