"Prerastao sam Premijer ligu": Tomić na izlaznim vratima Zrinjskoga? | Jabuka.tv

“Prerastao sam Premijer ligu”: Tomić na izlaznim vratima Zrinjskoga?

Tomislav Tomić Tomic

Hoće li nakon osvajanja naslova Zrinjski uspjeti sačuvati šampionski tim na okupu? Pa, sve su prilike da neće.

Jedan od glavnih igrača u kadru, Tomislav Tomić, ne krije da gleda prema izlaznim vratima.

“Razgovarao sam s ljudima iz Zrinjskoga koji su mi ponudili bolji ugovor od prošloga koji mi je upravo istekao”, izjavio je za Dnevni list.

“Okvirno bih trebao javiti što sam odlučio negdje oko početka priprema, tamo 14. ovoga mjeseca…, da oni znaju, ali da znam i ja na čemu sam. Već imam nekoliko ponuda na stolu, od kojih dvije konkretne.”

Otkrio je i u kojem bi smjeru mogla otići njegova karijera.

Belgija i Slovačka. Dobro zvuči, ali sve ovisi od financijskih uvjeta. Znate već kako to ide, oni ponude jedno, ja zatražim koliko zatražim i ako se nađemo, odlično. Zato još ne bih pravio neke ishitrene odluke dok ne vidim na što će to izaći.”

“Nakon dviju vezanih titula, ovo mi je odlična prilika za inozemni angažman. Dvadeset i šest mi je godina, besplatan sam, iza mene je sezona i pol jako dobre forme, a mišljenja sam i da sam prerastao Premijer ligu. Stavka je i to što sam dobio dijete, moram misliti na budućnost, ali sigurno neću otići za neke neznatno bolje uvjete od ovih koji mi se nude u Zrinjskom.”

Pa ipak, u Mostaru možda na kraju ostane.

“Kontaktirali su me i neki drugi klubovi iz BiH, ali ako ostanem u Premijer ligi, želio bih nastaviti igrati za Zrinjski koji je stvarno bio korektan prema meni.”

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: