Preodjenuo se u kćer kako bi pobjegao iz zatvora: Nju je htio zatvoriti umjesto sebe – Jabuka.tv

Preodjenuo se u kćer kako bi pobjegao iz zatvora: Nju je htio zatvoriti umjesto sebe

Kada mu je 19- godišnja kćer došla u posjet u zatvorsku čeliju u brazilski Rio de Janeiro, njen otac, jedan od brazilskih vođa bande, preodjenuo se, stavio periku i pokušao pobjeći iz zatvora pretvarajući se da je ona.

Nije mu pošlo za rukom, čuvarima je nešto bilo čudno, a i sam Clauvino da Silva, poznatiji u krim-krugovima kao “Shorty”, bio je itekako nervozan, pišu strani mediji.

Odjenuo je rozu žensku majicu s likom iz crtića, uske traperice i na glavu je stavio crnu periku. Lice mu je prekrivala silikonska maska. Vlasti su ga zadržale i spriječile u ovom naumu, a njegovu kćer zadržali na ispitivanju kako bi doznali je li i ona izravno upletena u organizaciju bijega svog oca.

Okorjeli kriminalac, koji je bio vodstva jedneod najvećih krimalnih organizacija “Crvena Zapovjed”, koja se primarno bavi krijumčarenjem oružja i droge, prebačen je u jedan od najčuvanijih zatvora i čeka daljnje sankcije zbog svog pokušaja bijega iz kaznionice.

Podsjetimo, prošle godine, drugi vođa spomenutog kartela, Marcelo “Piloto” Pinheiro, koji služi kaznu u paragvajskom zatvoru, ubio je 18-godišnju u zatvoru kako ga ne bi izručili Brazilu jer je želio ostati u paragvajskom zatvoru gdje je podmićivao koga je trebalo za VIP tretman.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.