Preminuo Širokobriježanin Predrag Naletilić, najveći i najutjecajniji hrvatski nogometni menadžer – Jabuka.tv

Preminuo Širokobriježanin Predrag Naletilić, najveći i najutjecajniji hrvatski nogometni menadžer

Hrvatski nogomet je dočekala tužna vijest. Predrag Naletilić, najveći i najutjecajniji hrvatski menadžer u nogometu, preminuo je u 88. godini nakon teške bolesti. Pokopan je na Mirogoju.

U Italiji je bio jedan od najboljih menadžera, a u Milanu je bio puno više od toga.

Bio je tvorac veličanstvenog Milana koji je dominirao u 90-ima, u Rossonere je doveo Dejana Savičevića, Zvonimira Bobana, Christiana Dugarryja. Od suradnika kluba ubrzo je postao veliki prijatelj s tadašnjim vlasnikom Milana Gallianijem. Dokaz tome je i ured koji je imao u sjedištu kluba.

Taj zvjezdani status prebacio je na sina Marka koji je već godinama utjecajno ime na talijanskom tržištu. Danas je menadžer Marku Pjaci, Mariju Pašaliću, Danijelu Subašiću, pišu 24 sata.

Veliki Predrag, koji se rodio u Širokom Brijegu, bit će upamćen i kao veliki humanitarac, prijatelj hrvatskog nogometa i čovjek koji je svima htio pomoći.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Predrag Naletilić ,počivaju u miru Božjem ,kaže novinar svima je htio pomoć ,a jeli pomogao NK Širokom Brigu ,svojima i kunu ,marku milimetar nečeg ili je se možda stidio svoje krvi ,Bog dragi je svidok ,od njega i sina mu Marka mi domoljubi i fanovi svojih “ŠKRIPARA” očekivali smo neku potporu od te moćne briške obitelji

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.