Preminuo načelnik Gruda Viktor Marić

U kasnim satima noćas kako saznajemo preminuo je dugogodišnji član HDZ i načelnik općine Grude Viktor Marić. Tim povodom Odbor za pogreb načelnika Viktora Marića proglašava petak, 30. ožujka danom žalosti za općinu Grude.

U prostorijama općine Grude kao i u prostorijama Općinskog odbora HDZ Grude bit će otvorena Knjiga žalosti u koju se mogu upisati svi građani.

Komemorativni skup povodom smrti načelnika Viktora Marića održat će se u petak, 30. ožujka u 13.00 sati u Kino dvorani Grude.

Pogreb je na rimokatoličkom groblju Gomilica Grude u 16.00 sati.

Ovaj dugogodišnji član HDZ obavljao je niz politički funkcija u ZHŽ. Od lipnja 1999. godine odlazi na dužnostpomoćnika ministra za prosvjetu i znanost  u Županiji Zapadnohercegovačkoj. U dva mandata biran je za člana Općinskog vijeća, a u razdoblju od 1998. do 2000. obavljao je i dužnost predsjednika Općinskog vijeća Gruda. Također bio je sadašnji načelnik općine Grude.

Prošle godine je izabran za predsjednika HDZ Grude u periodu 2011-2015. Nekoliko tjedana prije smrti donio je zaključak o imenovanju Ljube Grizelja, vijećnika Općinskog vijeća Grude, svojim zamjenikom.

Ovim putem izražavamo sućut njegovoj obitelji i bližnjima.

(grude-online.info)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.