Preminula legendarna pop pjevačica Whitney Houston

Legendarna američka pop pjevačica Whitney Houston preminula je u 48. godini, izjavila je njena menadžerica Kristen Foster.

Jedna od najslavnijih diva koju je glazba baštinila, legendarna američka pop pjevačica Whitney Houston preminula je u 48. godini. Glasnogovornik policije Mark Rosen izjavo je kako se pretpostavlja da je pjevačica umrla u 15.55 sati po lokalnom vremenu (00.55 sati) u svojoj sobi na četvrtom katu Beverly Hilton Hotela.

Djelatnici odjela protupožarne zaštite hotela kao i osoblje zaduženo za sigurnost pokušali su je oživjeti, no bez uspjeha.

Houston je u Beverly Hilton Hotelu odsjela, kaneći nazočiti zabavi koja se organizirala uoči dodjele nagrade Grammy, izjavio je njezin blizak prijatelj Clive Davis.

Istraga o uzroku smrti

Uzrok smrti pjevačice koja je obilježila 1980-te i 90-te, nije naveden, ali je policijski glasnogovornik pojasnio kako na tijelu preminule nisu uočeni nikakvi znakovi nasilja. Istraga je odmah povedena, a pretpostavlja se kako će proći i nekoliko dana do njezinih prvih rezultata, najavio je.

Opće je poznata višegodišnja borba Whitney Houston s ovisnošću o drogama i alkoholu, no nema potvrde da je njena ovisnost povezana sa smrću.

U hotelskoj sobi u kojoj je pjevačica preminula nisu pronađene ilegalne supstance, no bilo je lijekova koje je Whitney uzimala na recept. Moguće je da je pjevačica preminula utopivši se u kadi.

Izvori ovog portala tvrde kako je njezino tijelo, prije dolaska bolničara, bilo izvađeno iz kade. Tijelo je odvezeno na obdukciju koja će pokazati je li do smrti došlo uslijed predoziranja, utapljanja ili nekog trećeg uzroka.

Policajci su u sobi navodno pronašli nekoliko različitih bočica lijekova. No, nema nikakvih dokaza da je Whitney pila alkohol u sobi.

[youtube id=”3JWTaaS7LdU” width=”600″ height=”350″]

(www.jabuka.tv)

10 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.