Premijerno predstavljen duhovno-domoljubni album Lucije Zovko

Premijerno je predstavljen prvi album ”Pjesme o ljubavi” kantautorice Lucije Zovko iz Širokoga Brijega, izašao u suradnji s diskografskom kućom ”Laudato”.

Novi album ove talentirane glazbenice, pjevačice i diplomirane pijanistice, obuhvaća deset domoljubno-duhovnih pjesma, a na njemu se nalazi i Pjesma o ljubavi, nagrađena na natječaju u sklopu Dana pobijenih hercegovačkih franjevaca (2016.), koji svake godine organizira Vicepostulatura postupka mučeništva fra Leo Petrović i 65 subraće.

Također, na albumu se nalazi i pjesma Pozdrav Majci koja je izvedena u suradnji s klapom Bratovština iz Gruda.

Na ovom albumu Pjesme o ljubavi Lucija i njezin suprug Stanko Zovko, kao i drugi suradnici, radili su posljednjih petnaestak godina. U deset pjesama albuma provlače se teme duhovnog života, obitelji, bračne ljubavi, nerođene djece, branitelja, hrvatske ratne povijesti i mučeništva. Tekst i glazbu za pjesme potpisuje upravo njezin suprug Stanko Zovko, koje je Lucija upotpunila svojom izvedbom sa sjajnim rezultatom zajedničkog obiteljskog rada, piše Laudato.

Album je nastao iz želje koju svi dijelimo, a to je želja za stvaranjem. Bogu hvala, album je konačno završen i dostupan slušateljima, povodom izlaska albuma izjavila je Lucija Zovko.

Svoj doprinos albumu Pjesme o ljubavi dali su mnogi svojim vještinama, znanjem i talentima: Saša Miočić, Gabrijel Prusina, Josip Vukoja, Maja Kožul, Jadranka Krištof, Robert Pehar, Luka Rupčić, Silvije Nuić i Anđelko Nikolić. Kao glazbeni producent albuma tu je Franjo Kraljević, dok su izvršni producenti: Lucija i Stanko Zovko. Mastering cijelog albuma radio je Saša Miočić, urednik izdanja je Luka Kotlar, izdavač diskografska kuća ‘Laudato’ direktorice Ksenije Abramović, a dizajn potpisuje Dalibor Zorić.

Iznimno nam je drago što je ova talentirana kantautorica odabrala baš ‘Laudato’ diskografsku kuću, i tako svojim iznimnim darom obogatila kako nas tako i, vjerujem, i sve one koji će u ovim pjesmama uživati, rekla je direktorica diskografske kuće ‘Laudato’, Ksenija Abramović.

(www.jabuka.tv | Foto: Laudato)8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.