Premijer liga BiH i dalje bez gostujućih navijača!

Na jučer održanom 37. sastanku Odbor za za normalizaciju NS BiH je između ostalog razmatrao izvještaje nadležnih odbora o seminarima službenih osoba i pripremnim aktivnostima za nastavak Premier lige BiH, te izvještaje sa prijateljskih utakmica izbornika “A” i “U-21” reprezentacija, pa su usvojeni izvještaji izbornika “A” reprezentacije Safeta Sušića i izbornika mlade reprezentacije Vlade Jagodića s utakmica Brazil – BiH i Srbija – BiH.

“Odbor će kao i do sada nastojati reprezentativnim selekcijama osigrati najbolje uvjete za pripreme i odigravanje utakmica”, ističe se, između ostalog, u priopćenju.

Odbor za normalizaciju je između ostalih donio i zaključak da se “još nisu stvorili optimalni uvjeti koji bi omogućili navijačima organizirani odlazak na gostujuće stadione.”

Odluka o zabrani gostovanja za navijače donesena je jesenas nakon incidenata u Banjoj Luci, Mostaru i Sarajevu. U prva dva slučaja domaći navijači utrčali su na teren, dok je u Sarajevu došlo do sukoba uoči prijateljske utakmice Željezničar – Hajduk.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.