Prekrasna snimka bratske ljubavi koju je u jednoj noći pregledalo milijun ljudi

Kada je Nicole Powell otišla u krevet, nakon što je na Facebooku objavila snimku šestogodišnjeg dječaka kako pjeva svome malenome bratu, nije mogla niti pretpostaviti da će je sljedećega dana pogledati više od milijun ljudi.

Snimku je do sada podijelilo više od 53 tisuće korisnika Facebooka.

Na snimci je prikazan dječak Rayce kako pjeva svojem nekoliko dana starom bratu Trippu koji ima Down sindrom. Beba je rođena na Badnjak.

Od trenutka kada je dječak rođen Rayce je neprestano zahtijevao da mu ga stavimo u krilo. Na povratku iz škole bebi redovito priča što mu se toga dana dogodilo, kaže Nicole, inače majka petero djece, piše Bitno.net.

Dječak malenome bratu pjeva pjesmu “Ten Thousand Hours” koju u originalu izvode Dan + Shay i Justin Bieber. Inače, liječnici su Nicole, nakon što su bebi u trbuhu dijagnosticirali Down sindrom, predložili pobačaj, ali hrabra majka se odlučila za život.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • Svaka čast hrabroj majci na odlučnosti da rodi dijete koje nažalost danas neke “napredne” i “moderne” države istrebljuju – grubo rečeno. A ova slika topi srce, iskrena i čista ljubav….

  • Bog je uvijek na strani hrabrih,a ne kukavica,to se vidi i po odgoju ovoga starijeg djeteta da je majka uistinu majka koja prihvaća svu svoju djecu!?
    za anonimno što to je napredno i moderno ubiti vlastito dijete,Bog vam prosvitlio pamet svima što tako mislite da ne mislite više

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.