Preko 200 cheerleadersica predstavilo novi olimpijski sport u Širokom Brijegu

Oko 200 cheerleadersica i cheerleadera nastupilo je na drugoj Cheerleading večeri u širokobriješkom kinu Borak.

Najatriktivnija večer u sklopu “Brijeških zvona” održana je u nedjelju u kino dvorani u Širokom Brijegu, a na Cheerleading večeri predstavili su se svi uzrasti aktualnoga cheerleading prvaka države Hrvatskoga cheerleading kluba Široki te osvajača Europskoga turnira, a najboljim pojedincima uručena su i priznanja.

Uz domaćine, nastupili su i performance cheer prvaci države Cheerleading i plesni klub We Dance Gacko te Hrvatski cheerleading klub Ljubuški, Cheerleading i plesni klub Let’s Dance Nevesinje, Hrvatski cheerleading klub Posušje i Hrvatski cheerleading klub Grude.

Osim atraktivnih nastupa, publika je uživala i u basket toss natjecanju, a ovo je ujedno bila i odlična prilika onima koji se do sada nisu upoznali sa cheerleading sportom da iz prve ruke vide što je to zapravo cheerleading, novi olimpijski sport.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Čujem ovi iz saveza sportskog se prepali najavljenih jaja od naroda pa se ipak nisu pojavili hahahahahahah Bravo Nina i ekipa na ponos grada svoga, bravo. Ovo se zove pljuska politici i svemu, omladino samo tako naprijed

    2
    1
  • zašto portal ne dopušta komentare o sportskom savezu? koliko vas plaćaju da brišete? Cura ima podršku naroda, sretoh je u gradu prilaze joj pitaju se sa njom. vi sa portala pripazite kad dođe Nina na vlast pa da ne bi dobili šut kartu zbog ovoga. Budite dostojni titule novinara, a ne ovako!

    5
    3

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.