Prekinuli Danijela Martinović i Petar Grašo

Jedan od najdugovječnijih parova na domaćoj estradi, 49-godišnja pjevačica Danijela Martinović i 45-godišnji glazbenik Petar Grašo stavili su točku na kraj svojoj ljubavi.

Dvojac koji je zajedno proveo više od 24 godine, kako doznajemo, već neko vrijeme ne živi zajedno.

Jedan od najomiljenijih parova, kako su ih nerijetko oslovljavali, svoju je ljubavnu priču započeo prije više od dva desetljeća, a iako oboje slove za jedne od najvećih zvijezda na domaćem glazbenom nebu, istu je ipak vješto uspijevao zadržati dalje od očiju javnosti pa su tako o svojoj intimi progovarali tek u rijetkim trenutcima, doznaje Story.hr.

Roditelji su nas prestali ispitivati kad ćemo pred oltar, ‘digli ruke’ su od toga. Medijski je to bilo poprilično teško za izdržati. Svaka moja izjava o tome bilo je svojevrsno opravdavanje, što uopće nije tako jer je to naš slobodan izbor. Slobodan izbor je i da o našoj vezi ne želimo pričati, od starta se toga držimo. Imamo oboje karijeru i ne želimo da se to sljubi, ispričala je svojedobno za domaće medije glazbenica i tako odgovorila i na pitanje braka koje je godinama intrigiralo domaću javnost.

Iako je prije nekoliko dana objavila novu pjesmu “Ljubav ne odustaje“, ovoj ljubavi s Petrom Grašom očito je došao kraj.

(www.jabuka.tv)


15 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.