Pregršt emocija u Ružićima: Odigrana revijalna utakmica za pok. Mirkasa

U nedjelju je u Ružićima odigrana revijalna utakmica u spomen na pokojnog Mirka Marijanovića – Mirkasa.

Mirkas je bio jedan od zaštitnih znakova turnira. Sa svojom ekipom nastupao je na gotovo svakom turniru od samih početaka i dao veliki obol vrijednosti turnira kako u natjecateljskom tako i u organizacijskom smislu.

Večer je bila puna emocija i lijepih uspomena. Na početku programa voditeljica Franka kazala je kako “Mirkasa ovdje ne vidimo, ali znamo da on sada gleda nas. Dali smo sve od sebe i vjerujemo da nas sada sa smiješkom gledaš i da si s anđelima zapljeskao ovom događaju, svim prijateljima koji su zbog tebe došli na ovaj događaj”.

Mila, Mirkasova supruga, uručila je dresove ekipama, te je izvela početni udarac na početku utakmice između Garišta i Podruma koja je završila neriješenim rezultatom 5:5, javljaju Grude Online.

Na utakmici je nastupio i Jerko Leko

Za Podrum su igrali: Ljubo Marijanović, Velimir Nikić, Dario Alpeza, Mate Bandić, Marko Pezer, Mario Pezer i Nenad Bandić.

Za Garište su igrali: Josip Marijanović, Ivan Marijanović, Mika Marijanović, Jakov Marijanović, Goran Marijanović, Toni Pralas, Miro Slišković i Jerko Leko, bivši hrvatski nogometni reprezentativac.

Za najboljeg igrača utakmice proglašen je Mika Marijanović.

Ovo je bila lijepa gesta organizatora u spomen na ovog samozatajnog, običnog a velikog čovjeka. Vjerujemo kako će ova revijalna utakmica postati tradicija u održavanju Ivandanjskog turnira.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.