Predstavnici ILDP-a posjetili Posušje – Jabuka.tv

Predstavnici ILDP-a posjetili Posušje

Predstavnici Projekta integriranog lokalnog razvoja (ILDP) u četvrtak su boravili u radnom posjetu Posušju, objavljeno je u petak na općinskoj stranici.

Na sastanku s načelnikom Posušja Antom Begićem i djelatnicima Odsjeka za razvoj razgovarano je, pored ostalog, o Strategiji razvoja Općine Posušje koja se trenutno usklađuje s novom metodologijom za planiranje strateških dokumenata, propisanom Zakonom o razvojnom planiranju i Uredbom o strateškom planiranju.

Također jedna od tema sastanka bio je projekt koji će uskoro biti realiziran u općini Posušje kroz novouspostavljenu Grant shemu u sklopu Financijskog mehanizma za financiranje projekata integriranog i održivog lokalnog razvoja 2020./2021..

Sredstva za realizaciju Grant sheme osigurale su Vlada FBiH kroz Federalno ministarstvo financija, kao i Vlada Švicarske putem Projekta integriranog lokalnog razvoja, koji predstavlja zajednički projekt Vlade Švicarske i UNDP BiH.

Grant shema Poboljšanje dostupnosti i kvaliteta javnih usluga u općinama i gradovima u FBiH predstavlja rezultat suradnje Federalnog ministarstva financija i ILDP-a, stoji na stranici Općine Posušje.

Posušje: U tijeku uređenje rekreativne staze kroz Brinu

(www.jabuka.tv | Foto: Općina Posušje)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.