Predstavnici Čapljine i Mostara plasirali se u polufinale Lige Hercegovine – Jabuka.tv

Predstavnici Čapljine i Mostara plasirali se u polufinale Lige Hercegovine

U utorak su u Mostaru na igralištu iza 10. Osnovne škole odigrane prve dvije četvrtfinalne utakmice malonogometne Lige Hercegovine. Nakon pobjeda nad predstavnicima Čitluka i Gruda, u polufinale su se plasirali predstavnici Čapljine, odnosno Mostara.

Druga večer Lige Hercegovine kroz četvrtfinalne utakmice privukla je nekoliko tisuća gledatelja.

U prvom susretu četvrtfinala momčad Čapljine 2 bila je bolja od Dragićine (Čitluk) s rezultatom 4:2. Strijelci za Čapljinu 2 bili su: Luka Putica dva puta, Kruno Maslać i Mladenko Džeba, dok su za Dragićinu pogodili Darko i Ivan Stojić.

U drugom susretu Balinovac kao predstavnik Mostara je odigrao 1:1 u osnovnom vremenu utakmice protiv Gruda Centar, da bi se nakon toga izvodili kazneni udarci, u kojima su sigurniji bili igrači Balinovca, pobijedivši Gruđane konačnim rezultatom 4:2. Strijelci u osnovnom dijelu utakmice bili su: Romano Vlaho za Balinovac, i Ivan Šimić za Grude.

Druge četvrtfinalne utakmice igraju se u srijedu, 22. kolovoza prema ovom rasporedu:

20:30 Meljakuša(Posušje) – Stolac

21:30 Jare (Široki Brijeg) – Predgrađe (Ljubuški)

U četvrtak, 23. kolovoza u 20 sati prema rasporedu predviđeno je prvo polufinale, potom bi se u 21 sati odigrala revijalna utakmica između veterana Zrinjskog i veterana Širokog Brijega, dok je za 22 sata predviđeno drugo polufinale.

U petak, 23. kolovoza u 20 sati odigrat će se utakmica za 3. mjesto, potom u 21 sat slijedi još jedna revijalna utakmica između juniora MNK Vjekoslav Arapović i juniora Škole nogometa Ljubuški, nakon toga u 22 sata slijedi veliko finale turnira.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.