Predstavnice Degordiana BH pobjednice natjecanja Young Lions BiH

Ovogodišnje natjecanje Young Lions BiH je završeno, a BiH će na Grand Prix Cannes Young Lions 2021. natjecanju predstavljati mlade lavice agencije Degordian BH, Ljubica Soldo i Mirna Miljko.

Njihov kreativni rad, prijavljen u kategoriji Digital, osvojio je najveći broj glasova žirija, koji ga je okarakterizirao kao “strateški odlično utemeljen i potpun odgovor na brief, koji svojim potencijalima nadilazi okvire digitalnih kanala, inkorporirajući u sebe i mogućnost stvaranja izuzetno produktivnog PR efekta“.

Žiri u sastavu Ekrem Dupanović (Media Marketing), Jelena Fiškuš (Studio Sonda) i Ines Kavalec (Servis centar “Dajte nam šansu”) nije proglasio najbolji rad u kategoriji dizajna, dok je u kategoriji PR-a, najbolje rješenje ponudio tim agencije Konteent Media.

Mlade lavice, Ljubicu i Mirnu očekuje jedinstvena prilika da sudjeluju u digitalnom izdanju Cannes Young Lions 2021. koje će biti održano u razdolbju od 24. svibnja do 15. lipnja ove godine.

Young Lions BiH je natjecanje koje se realizira u suradnji sa Cannes Lions, pod pokroviteljstvom Branding konferencije, a ove godine je bilo namijenjeno mladim profesionalcima starosti do 31 godine, koji su imali priliku u 24 sata odgovoriti na kreativni brief Servis centra “Dajte nam šansu”, neprofitne i nevladine organizacija koju su osnovali roditelji djece s poteškoćama u razvoju, priopćeno je.

(www.jabuka.tv)