Predstavljeni novi dresovi Vatrenih, kako vam se sviđaju?

Hrvatski nogometni savez ekskluzivno je predstavio nove dresove hrvatske nogometne reprezentacije koje će Vatreni nositi u predstojećem ciklusu, koji uključuje i nadolazeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj u lipnju i srpnju.

Dresovi su predstavljeni na spektaklu, domaćin kojemu je bio City Center one East u Zagrebu, uz koncerte Tihe Orlića i Opće opasnosti, kojima su se na pozornici u novim dresovima pridružili hrvatski reprezentativci i pred mnoštvom razdraganih navijača osvanuli u novom ruhu s prepoznatljivim motivima hrvatske šahovnice.

Posebno su sretni bili najmlađi navijači koji su ovacijama dočekali svoje idole i družili se s Vatrenima, uz neizostavno skupljanje toliko željenih potpisa i pokoji “selfie” za vječnu uspomenu.

Drago mi je da nas je dočekalo jako puno ljudi i pogotovo djece, to se savršeno uklopilo u sjajno ozračje tijekom ovog okupljanja uoči nastupa na međunarodnom turniru u Kairu, gdje nas čekaju prve provjere pred nastup na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Novi dresovi su fantastični, jedni od najljepših do sad, rekao je Martin Erlić.

Lijepo je da su nam navijači došli dati podršku, to nam daje dodatnu snagu da odradimo na najbolji način ove prijateljske utakmice, a onda i za Euro. U Egiptu, kao i uvijek, želimo ostaviti dobar dojam, pokazati svima koliko možemo. Bez obzira na to što rezultat nije u prvom planu, želimo ostvariti pobjede i napuniti se samopouzdanjem. Novi dres je odličan, uživo još puno ljepši, nego na fotografijama, jedva čekam zaigrati u njemu. Prva ili druga garnitura? Obje su fantastične, teško mi se odlučiti, poručio je Marko Pjaca.

Svaki novi dres je jedinstven, kad sam vidio fotografije razmišljao sam o tome kakav će biti uživo, ali stvarno su posebni i jako lijepi, istaknuo je Josip Juranović.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • hahaha nosi vas dava predstavljanje novi dresova vatreni kakovamse svidaju sad peru novce na dresovima
    ovisu dresovi izrasli ima deset godina igrali su u njima

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.