Predstavljanje knjige “Nacija i nacionalno pitanje” u Širokom Brijegu – Jabuka.tv

Predstavljanje knjige “Nacija i nacionalno pitanje” u Širokom Brijegu

U organizaciji Matice hrvatske Ogranak Široki Brijeg u utorak, 22. rujna 2015. godine će s početkom u 18.00 sati u širokobriješkom hotelu Park biti održano predstavljanje knjige ”Nacija i nacionalno pitanje” autora prof. dr. sc. Bože Žepića.

Knjigu će predstaviti Zdenko Ćosić, Mile Lasić, Josip Muselimović i sam autor. U glazbenom dijelu programa nastupit će Nelica Čuljak, Karlo Miličević i Marija Žepić.

plakat

(www.jabuka.tv)


12 komentara

  • A bice tu i veliki hrvat josip muselimovic koji nije htio jednog sirokobrijezanina brani na sudu za pjevanje ustaski pjesama pod izgovorom da on kao advokat nikad nece braniti ustase iz zapadne hercegovine.. UDBA nasa sudba…

  • Što reči za profesora kod kojeg si na pravu morao kupiti knjigu, sociologija, ili nisi položio ispit. Dakle, prije nego što te pita pogleda na popis i ako nema tvoga imena ne gine ti padanje. Hrvatina, nema šta… Svi koji su studirali pravo znaju o čemu govorim.

  • Pogledaj tko predstavlja knjigu,ništa ne treba govoriti samo da smo svi skupa kreteni,vlast i ugled u jugi a tako i danas,?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  • onda mu još fali BRANO MARKIĆ On je ODMAH PO ROĐENJU UPISDAN U KOMUNISTIČKU PARTIJU ZA 4 GODINE U OTP LIŠTICA DOBIO STAN USVOJE VLASNIŠTVO NA SVOJE IME DANAS UČI HRVATSKU DICU KOJA ISTO TAKO MORAJU KNJIGE KOD NJEGA KUPOVATI A VIDITE MU FIRMU PRIVATNU I ISPITAJTE ODAKLE NAŽALOST DA I DANAS TI VLADAJU

  • Pa ću vam nešto kazati.učite i VI majmuni pa napišite knjige.za mene je Pavelić prvo izdajica pa onda i zločinac.i hoćete rasprava i oni koji su ubili fratre su za mene zločinci jer nisu poštovali da netko možda drugačije misli. A usput pošto drva i radna snaga u širokome. Drva su uvozna a radna snaga ne koristi um pa onda narode opali po drugima jer koriste um i mozgove.ne mozak nego mozgove.,.. Aha

  • Hahahahhaha,a sto nalupa,svaka cast,legendo. Nijedna ti nema veze s mozgom. A nes ti danas knjige kao dokaza da si intelektualac,i Nives Celzijus i Vlatka Pokos su napisale knjige,pa sta bi trebale i njih dvije primiti u clanstvo MENSA-e? Njegova lamentiranja i stavovi nikome nisu znacajni,ali jbg,tesko se pomiriti da si proslo svrseno vrijeme. Covjek je 38.godiste i dostojanstveno povlacenje bi bilo bolja solucija.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.