Predstavljamo impresivni Dodig Tennis Center u Međugorju

Dodig Tennis Center (DTC) uskoro u Međugorju otvara svoja vrata kao revolucionarni sportski kompleks od 25.000 m² koji će promijeniti pejzaž tenisa u Hercegovini, ali u ovom dijelu Europe.

Ovaj projekt, vođen ambicijom braće Dodig – Ivana, Željka i Mladena-Miše, teži postati simbol inovacije, strasti prema tenisu i posvećenosti izvrsnosti.

U srcu Međugorja, već poznatog vjerskog i turističkog središta Hercegovine, Dodig Tennis Center dodatno obogaćuje ponudu regije. Sa svojom jedinstvenom kombinacijom vrhunskog tenisa, luksuznog iskustva i raznovrsnih sadržaja, DTC predstavlja destinaciju koja će privući ljubitelje tenisa i turiste iz cijelog svijeta.

Dodig Tennis Center postat će znakom uspjeha Ivana Dodiga i međugorskih sportaša kao i središte budućnosti tenisa.

Dodig Tennis Center nudi šest modernih teniskih terena opremljenih najsuvremenijom opremom. Pet terena je s tvrdom podlogom, od kojih je jedan Central Court, te jedan teren sa zemljanom podlogom. DTC će imati i četiri padel terena koji pružaju nevjerojatno iskustvo ljubiteljima ovog sve popularnijeg dinamičnog sporta. U planu je i natkrivanje terena kako bi se omogućila cjelogodišnja upotreba i organizacija profesionalnih natjecanja.

Glavni središnji teren – Central Court, srce Dodig Tennis Centra, dizajniran je kao mjesto gdje će se rađati nove legende tenisa. S ovom suvremeno opremljenom arenom od 1.200 m², koja nudi spektakularan pogled na igru s 2.000 sjedećih mjesta, DTC obećava nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

Sve aktivnosti glede organizacije terena odvijat će se putem DTC aplikacije by Sportin.

Clubhouse predstavlja epicentar društvenog života u centru jer nudi raznolik sadržaj – kako za tenisače, tako i za sve posjetitelje DTC-a. Za članove Members Cluba, VIP zona s terase Clubhousea pruža ekskluzivan pogled na središnji teren, omogućujući im da uživaju u svakom trenutku igre u ugodnom okruženju.

Dodig Tennis Center je mjesto koje spaja tenisku tradiciju uz naglasak na zdrav način života. DTC nudi raznovrsne sadržaje kako bi vaš boravak bio što ugodniji, uključujući restoran i dva elegantna bara gdje se možete opustiti, družiti i uživati u trenucima s prijateljima i gostima. Osim toga, Clubhouse će sadržavati i fitness centar, saune, muzej, shop, više lounge zona te multifunkcionalne prostore.

Apartmanska zgrada u sklopu DTC-a pruža luksuzno iskustvo za goste. Sastoji se od 27 prostranih apartmana, svaki pažljivo dizajniran kako bi pružio udobnost i eleganciju. Gostima su na raspolaganju vanjski i unutarnji bazen, spa zona, poslovni prostori i konferencijske dvorane, stvarajući savršeno okruženje za odmor i poslovne aktivnosti.

DTC je okružen prirodnim ambijentom i šumom te nudi brojne aktivnosti za rekreaciju, poput šetališta, vanjske teretane, trim staze i mini golfa. Tu je i dječja igraonica, čineći DTC idealnim odredištem za obitelji i sve ljubitelje aktivnog odmora.

Dodig Tennis Center nije samo sportski kompleks, već vizionarski projekt braće Dodig koji teži postati epicentar teniskog svijeta u ovom dijelu Europe i globalno prepoznato odredište za sve ljubitelje tenisa. Sa sedam Grand Slam naslova, srebrnom medaljom na Olimpijskim igrama, osvajanjem Davis Cupa te brojnim drugim uspjesima, Ivan Dodig i njegova obitelj postavljaju temelje za budući uspjeh centra.

Njihova ambicija je postati sinonim za izvrsnost, inovaciju i nezaboravno iskustvo. DTC želi postati jedan od najpoželjnijih i prepoznatljivijih brendova u globalnoj teniskoj zajednici. Sa strašću, posvećenošću i vizijom, Dodig Tennis Center je mjesto gdje se ostvaruju snovi mladih tenisača, prvaci rađaju, a svaki trenutak svakog gosta pretvara se u posebno iskustvo.

Braća Mišo, Željko i Ivan Dodig na parceli DTC-a

Dodig Tennis Center u brojkama:

  • Ukupna površina – 25.000 m²
  • Zeleni pojas – 11.000 m²
  • Central Court – 1.200 m²
  • 4 terena tvrda podloga i 1 teren zemljana podloga – 4.000 m²
  • 4 padel terena – 1.000 m²
  • Clubhouse – 1.800 m²
  • Apartmanska zgrada – 6.000 m²

Posjetite službenu mrežnu stranicu DodigTennisCenter.com za više informacija i pratite nas na društvenim mrežama – Facebook, Instagram, X i YouTube.

TOGETHER WE WIN!

(www.jabuka.tv)