Predstava “Hoćemo l’ VIŠE” stiže u Ljubuški

Udruga dramskih umjetnika Altteatar Sarajevo svoju predstavu “Hoćemo l’ VIŠE”, nastalu pod rediteljskom palicom Admira Glamočaka, izvest će 26.rujna u hotelu “Bigeste” u Ljubuškom, s početkom u 20 sati.

Spomenuta predstava proizvod je glumačkih radionica koje su se održale u devet lokalnih zajednica u Bosni i Hercegovini.

Predstava prikazuje probleme mladih u današnjem sustavu razbijajući pritom stereotipe. Radnja predstave je u Domu kulture kojeg mladi nastoje oživjeti. U Domu kulture održava se i predizborna kampanja za nadolazeće izbore, pri čemu mnogi zadaci oko sređivanja sale ometaju postavljanje predstave. Odlučni u tome da zaustave iskorištavanje mladih od strane vlasti, mladi svoju predstavu vode u smjeru revolucije, priopćeno je iz Udruge mladih Agape.

Nakon prikazivanja u Ljubuškom, ekipa ide na turneju po bh. gradovima te će predstava biti prikazana u Trebinju 27. rujna, u Brčkom 1. listopada, a potom u Doboju 2. listopada te Prijedoru 3. listopada. Ulaz za sve predstave je besplatan.

Predstava će biti izvedena uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

(Fena)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.