Predsjednik Croatia Airlinesa pobjegao od kamera kad je morao odgovoriti što radi na poslu – Jabuka.tv

Predsjednik Croatia Airlinesa pobjegao od kamera kad je morao odgovoriti što radi na poslu

Dubrovačka televizija objavila je prilog koji prikazuje bizarnu i pomalo smiješnu reakciju predsjednika Uprave Croatia Airlinesa u trenutku suočavanja s direktnim novinarskim pitanjem koje je zahtijevalo njegov odgovor o konkretnim stvarima koje obavlja na radnom mjestu.

Naime, u prosincu prošle godine spomenuti predsjednik Uprave naše najveće zračne kompanije održao je radni sastanak s dubrovačkim gradonačelnikom Matom Frankovićem na kojem su raspravljali o problemima zračne povezanosti na jugu Hrvatske.

U prilogu su svoju izjavu dali zamjenica gradonačelnika i spomenuti predsjednik, Jasmin Bajić. 

Radimo na tome. Uvijek kad postoji neki problem, treba ga pokušati riješiti, u standardnom je i diplomatskom tonu, ne otkrivajući ništa konkretno, započeo je svoju izjavu Bajić.

Na taj način pokušavamo stvoriti jednu pozitivnu atmosferu koja nam je svima u Hrvatskoj potrebna, nastavio je s mlaćenjem prazne slame Bajić.

Ipak, novinarku koja je intervjuirala Bajića zanimalo je nešto više.

Jeste li možda razgovarali o cijenama karata, o nekim mogućim popustima za građane grada Dubrovnika? Je li se o tome razgovaralo?

O svim stvarima raspravljamo i razgovaramo, opet će neodređeno Bajić.

Kao na primjer?, uporna je bila novinarka, na što je ovaj odgovorio Evo, hvala vam, silom želeći privesti razgovor kraju.

Novinarka nije odustajala, postavila je još jedno pitanje što je predsjednika Uprave natjeralo na rijetko viđenu reakciju.

Biste li možda htjeli nadodati o čemu ste konkretno pričali?

Ne bih sad o tome, molim vas. Rekli smo da ćemo…, započeo je Bajić novu rečenicu, ostavivši je da ‘visi u zraku‘, nakon čega je samo odšetao od kamera.

Iznenađujuća, a možda i ne toliko iznenađujuća reakcija koja sama po sebi dosta toga govori.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.