Predozirala se 22-godišnja unuka pokojnog Roberta F. Kennedyja

Dvadesetdvogodišnja unuka pokojnoga Roberta F. Kennedyja, Saoirse Kennedy Hill, preminula je u četvrtak nakon navodnog predoziranja na obiteljskom imanju  u Hyannis Portu u Massachusettsu, javlja New York Times.

Prevezena je u četvrtak iz doma njene bake Ethel Kennedy u bolnicu Cape Cod u Hyannisu, gdje je proglašena njena smrt, potvrdila je glasnogovornica zdravstvene ustanove za Reuters, a naknadno i obitelj Kennedy.

Njena je smrt još jedna u nizu tragedija koje već desetljećima pogađaju jednu od najvećih američkih političkih dinastija, pišu američki mediji.

Srca su nam slomljena zbog gubitka naše voljene Saoirse. Njen je život bio ispunjen nadom, obećanjima i ljubavlju, stoji u priopćenju obitelji.

New York Times se pozvao na izjave dviju neimenovanih osoba, opisanih kao bliskih obitelji, koje su kazale da se Hill očigledno predozirala.

Bila je jedino dijete Paula Michaela Hilla i Courtney Kennedy Hill, koja je bila peto od jedanaestero djece Ethel i Roberta Kennedyja, pokojnoga američkog predsjedničkog kandidata ubijenog u 42. godini života.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.