Predizborni skup SNSD-a u sjeni “Pravde za Davida”

Tribina SNSD-a ispred RTV doma u Banjoj Luci doživjela je debakl, okupivši jedva 1000 ljudi.

Otužan skup, muk i debakl, riječi su kojim bi se mogao opisati završni ”veličanstveni” predizborni skup SNSD-a, piše BN.

Na tribini su se pojavili predsjednik Milorad Dodik, premijerka Željka Cvijanović i predsjednik banjolučkog Gradskog odbora SNSD-a Igor Radojičić.

Ipak, ono što je bilo vrlo zanimljivo jeste da se na završnoj predizbornoj tribini nisu pojavili ostali kandidati SNSD-a što je veoma čudno, imajući u vidu ranije skupove kada su se predstavljali svi koji su na listama za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu Bosne i Hercegovine.

Dodik se hvalio kako ima podršku više od 50 posto građana Republike Srpske, poručujući da narod stoji iza njega i da je siguran u pobjedu.

Naša pobjeda je dominantna, apsolutna i približava se brojci od 50 posto podrške. Održali smo 106 skupova i od svih ljudi nosim poruke ljubavi za Republiku Srpsku, poručio je Dodik.

I kandidatkinja za predsjednicu Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je iste poruke kao i stranački šef, ističući da će SNSD odnijeti ubjedljivu pobjedu.

Koliko zapravo građani vjeruju aktualnoj vlasti, Miloradu Dodiku i njegovoj stranci, pokazuje i fotografija s mjesta predizbornog skupa u predgrađu Banjaluke – Trnu, na kojem je bilo jedva stotinu ljudi.

I dok je 40.000 građana na Trgu Krajine u Banjaluci dizalo ruku za pravdu i prozivalo ubojice Davida Dragičevića, na samo nekoliko stotina metara dalje, Milorad Dodik je u svom stilu zapjevao i pjesmu ”Ne može nam niko ništa”.

Pravda za Davida: Na Trgu Krajine okupilo se više od 35.000 ljudi, oklopna vozila na ulicama Banje Luke

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Dragane i ti, puše nacionalisti, živimo u BiH našoj dragoj domovini. Volim te Hercegovino, ti si moja domovina, a nema više nacionalizma, Živila BiH sa ljudima i vrijednim narodom, mi smo najbolji narod, samo nam trba vladavina bez politike i bez masonizma, podigit plaće ljudima, osigurat budućnost našoj djeci u Domovini. Izadjimo na Izbore i skinimo govna s vlasti. Toma, erina, vito i slični godima sjede u parlamentima, primaju silne plaće koje im mi moramo opskrbit, a ma baš ništa nisu progovorili, samonje njima dobro, a narod ko je.e narod mora platit nametnute poreze da bi njima plaća došla na vrime

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.