Predgrađe pojačano Sejom Sexonom nastupa u Grandu

Sada već tradicionalnim koncertom u Grandu u Posušju sutra navečer posuška rock skupina Predrgrađe počet će svoju ljetnu turneju.

Još se s oduševljenjem priča o prošlogodišnjem koncertu s kojim se rock ‘n’ roll na velika vrata vratio u Posušje. Stoga su očekivanja od ovogodišnjeg koncerta znatno veća, a za dobru atmosferu neće se brinuti samo domaći rokeri, nego i njihov gost. Budući da su na njihovom repertoaru redovito i hitovi Zabranjenog pušenja, u Posušju će ih uz njihovu glazbenu pratnju izvesti frontmen ovog benda Sejo Sexon. Ulaz je slobodan.

Siguran sam da će dobro odsvirati ovaj koncert. Očekujem masovni odaziv na na koncert u Grand. Pozivam sve žene, majke, domaćice, kuharice, pionirke… da dođu. Bit će to prava fešta, posebno stoga što je Predgrađe na domaćem terenu, kroz smijeh govori Davor Sučić, alias Sejo Sexon, koji je također u Posušju na domaćem terenu, a još se pamti i njihov nastup iz kolovoza prošle godine.

Naravno da je i meni domaći teren. Rodom sam iz Tomislavgrada, pa pozivam i svoju rodbinu iz Roškog polja pored Tomislavgrada da dođu, da podrže svoga zemu u dijaspori, a da neke od njih napokon i upoznam sutra u Grandu, kazao je Sejo.

Prije godinu dana Grand je bio pretijesan da primi sve koji su htjeli doći na povratnički koncert Predgrađa.

I ove godine očekujemo dosta ljudi, kojima jamčimo dobru zabavu. Hvala i našem prijatelju Seji koji će doći na koncert, te zajendo s nama otpjevati nekoliko hitova Zabranjenog pušenja, kazao je Darko Petrović iz skupine Predgrađe, koja je već imala nekoliko koncerta sa Zabranjenim Pušenjem, a uz onaj u mostarskom klubu Abrašević izdvaja se i koncert u Posušju koji je na Trgu branitelja održan pred više tisuća posjetitelja.

Tradicija postaje i koncert na Trgu branitelja u Posušju, gdje će Predgrađe 13. kolovoza nastupiti s Općom opasnosti. Prije toga Predgrađe, koje uz nekoliko prekida u radu, ove godine obilježava i 25 godina od osnutka benda, će imati koncerte i u Širokom Brijegu, Mostaru, Tomislavgradu, Blidinju..

sejo

(www.jabuka.tv)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.