Predavanja Emila Tedeschija na Sveučilištu u Mostaru

Emil Tedeschi, predsjednik Uprave Atlantic Grupe, gostovat će 15. svibnja (sutra) u 12 sati na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru s predavanjem o percepciji i praksi upravljanja uspješnim sustavom na slučaju razvoja Atlantic Grupe, jednog od najuspješnijih i najdinamičnijih poslovnih sustava u regiji jugoistočne Europe.

Tema predavanja je “Atlantic Grupa – jedra prema uspjehu“, a govorit će se o rastu i razvoju tvrtke koja je strateški, financijski i kadrovski zasigurno primjer uspješnog poslovnog projekta.

Emil Tedeschi je osnovao tvrtku i izgradio je od lokalnog distributera do međunarodne korporacije koja okuplja gotovo 6000 ljudi.

Podijelit će iskustva iz vlastite karijere te osobno viđenje tvrtkinih akvizicija i integracija, važnosti brenda, uloge grešaka u osobnom i razvoju tvrtke, zatim će govoriti o vlastitom poimanju kreativnosti, iz kojih izvora je crpi, o individualizmu i timskom radu, stoji u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • JOŠ JEDAN AGROKOR KADA ĆE TEBI IZVRŠITI PORIJEKLO IMOVINE I LUSTRACIJU JESI LI DOVEO JOSIPOVIĆA DA PREDAJE A TU SU VAM DOMAĆINI PO ROĐENJU KOMUNISTI BRANO MARKIĆ I SLAVO KUKIĆ

  • TKZ PROFESORI NA SVEUČILIŠTU U MOSTARU JADNO JE TO SVEUČILIŠTE GDJE ONI RADE A JOŠ JEDNIJE ČIJU ONI DIJECU UČE I BRANI ISTO ISPITATI PORIJEKLO IMOVINE FUNKCIONIRANJE PRIVATNE FIRME JER TOLOKO BOGATSTVO ZA TAKO MALO VREMENA NEMOGUĆE ISTA KUMROVEČKA ŠKOLA KAO I TEDESIJA PROESORI NA NAŠEM SVEUČILIŠTU TREBAJU BITI HRVATSKI ORIJENTIRANI A NE JUGOSLAVENSKI

  • Mason u Mostaru.Neka kaže studentima prvo ukradeš jedan milion pa uzmeš robove podmitiš političare i djeco to je moj recept.Polako vidjet će vrjeme !!!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.