Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru svečano promovirao 84 diplomanta

Promocija magistara i prvostupnika prava Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru održana je u srijedu u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru.

Ovom prilikom svečano su promovirana 84 diplomanta prava, od čega 55 magistara (19 integrirani studij, 36 diplomski studij) i 29 prvostupnika.

Rektorica Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Ljerka Ostojić čestitala je svim diplomantima na postignutom uspjehu te im zaželjela mnogo sreće u daljnjem akademskom životu.

Dekanica Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Vesna Kazazić zahvalila je studentima koji su svojim trudom i zalaganjem prije svega doprinijeli promociji i ugledu Pravnog fakulteta u Mostaru.

“Ja danas imam posebnu odgovornost iskazati zahvalnost i vašim profesorima i suradnicima koji su oblikovali i oplemenili vaše živote kao i ostalom osoblju za svaki postotak ljudskost i razumijevanja i iskazati zahvalnost za njihovu toplinu”, istaknula je u svom govoru dekanica Kazazić, prenosi Pogled.ba.

Svečanosti su prisustvovali brojni prijatelji, članovi obitelji i rodbina, a program su glazbeno obogatili solist Karlo Milićević uz pratnju na klaviru profesorice Nelice Čuljak.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • Za” seljacinu” tek stigla doma, dok ja ocistim, dok ovo , ono, eto sad mogu pisati! Obicno dvaput procitam ovako nesto, da mogu napisati koment!!Jeli to svit sve sa Sirokog ili cila BiH???

  • Za ” seljacinu” : kako covik more biti ravnodusan na temu: pucka, momacka vece i mamic?? Nema sanse! Ja kad citam zakljucim : to je prislo svaku granicu!Tamo dici potrbni likovi, a on nezna di i kako ce slaviti momacko! On nece jednog dana znati niti ima li dicu!!!Razumis sto ja zugam!

Komentiraj: