Poznato 29 stipendista Općine Posušje

Općina Posušje za akademsku godinu 2016./2017. stipendirat će 29 studenata s po 100 KM mjesečno.

Povjerenstvo za provedbu javnoga natječaja za dodjelu studentskih stipendija objavilo je imena dobitnika stipendije s bodovnom listom.

U roku za  prigovore pristigla su tri  prigovora na Bodovnu listu svih kandidata koji su se prijavili na Javni natječaj za dodjelu studentskih stipendija studentima s područja općine Posušje za 2016./17. godinu, od kojih nijedan nije uvažen.

Uvidom u Zapisnik o radu Povjerenstva za provedbu javnoga natječaja za dodjelu studentskih stipendija studentima s područja općine Posušje za 2016./17. godinu, utvrđeno je da je bodovanje  izvršeno u skladu s Odlukom o kriterijima za dodjelu studentskih stipendija (“Službeni glasnik općine Posušje”, broj 11/10 i 8/13) i raspisanim Javnim natječajem, te je isto izvršeno prema dostavljenoj dokumentaciji.

Budući da su Viktorija (Veljko) Galić, Gabrijela (Božo) Markota i Josipa (Dobroslav) Lončar odustali od dobivene stipendije općine Posušje, bodovna lista svih kandidata koji su se prijavili na Javni natječaj za dodjelu studentskih stipendija studentima s područja općine Posušje za 2016./2017. godinu pomjera se za narednih pet mjesta, iz razloga što kandidati od rednoga broja 25. do 29 imaju isti broj bodova, priopćeno je iz Povjerenstva za provedbu javnoga natječaja za dodjelu studentskih stipendija studentima s područja općine Posušje za 2016./17. godinu.

(www.jabuka.tv)
6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.