Poznati pjevač mora na operaciju, odgodio turneju Europom

Elton John (74) imao je nezgodu pa je odgodio turneju “Farewell Yellow Brick Road”, kojom je trebao obići Europu.

Na kraju ljetnog odmora nezgodno sam pao na tvrdu površinu i otad osjećam popriličnu bol i nelagodu u kuku. Bez obzira na fizikalnu terapiju i specijalističko liječenje, bol se pogoršala i dovela do većih poteškoća u kretanju, pojasnio je John na društvenim mrežama.

Dodao je kako su mu savjetovali da što prije ode na operaciju kako bi se vratio u kondiciju i da ne bude dugotrajnih komplikacija.

Ići ću na program intenzivne fizioterapije koji će mi osigurati potpuni oporavak i povratak u punu pokretljivost bez boli, kaže.

Unatoč boli, 25. rujna će zapjevati na dobrotvornom događaju “Global Citizen” i to zato što ne želi iznevjeriti dobrotvornu organizaciju.

S obzirom na to da imam samo pet pjesama, vrlo je drugačiji fizički pothvat od sviranja gotovo tri sata svake večeri na turneji i noćnih putovanja iz zemlje u zemlju, priča glazbenik, prenose 24 sata.

Turneja Europom bi trebala biti 2023. godine.

Znam koliko su moji obožavatelji strpljivi otkad je zbog korone zaustavljena turneja prošle godine i slama mi se srce što još morate čekati. Potpuno razumijem vaše frustracije nakon godine kakvu smo imali, zaključio je.

(www.jabuka.tv | Foto: Getty Images)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.