Poznati glumac želi ulogu Jamesa Bonda

U novom izdanju “Esquire’s Explain This” video serije, popularni “The Rock”, glumac Dwayne Johnson, je nametnuo svoje ime kao kandidata u utrci za novog Jamesa Bonda.

Esquireov video počinje tako što Johnson objašnjava povezanost svoje obitelji s dugotrajnom franšizom tajnih agenata.

Da, moj djed je bio Bondov negativac u filmu ‘You Only Live Twice’ sa Seanom Conneryem. Veoma, veoma cool, rekao je misleći na glumca Petera Maiviju, koji je tumačio manju ulogu negativca koji se borio protiv Conneryja u ulozi Bonda.

The Rock je priznao, kazavši da je obožavatelj franšize, da cilja visoko.

Želio bih krenuti njegovim stopama i biti sljedeći Bond. Ne želim biti negativac. Moram biti Bond, poručio je Johnson.

Vrata za ovu poziciju su trenutno otvorena, jer se 15-godišnja epoha Daniela Craiga kao Agenta 007 završila prošlog mjeseca izlaskom filma No Time To Die. A karakteristike Bonda nisu striktno ograničene, ali postoji nekoliko zahtjeva koje budući agent mora ispunjavati.

Gledali smo novog Jamesa Bonda: Donosimo dojmove

Kažu da Bond mora biti muškarac, ali da ne bi trebao biti ograničen samo na bijelce.

Može biti bilo koje boje, ali je muško, rekla je producentica Barbara Broccoli za Variety.

Međutim, postoji jedna prepreka na koju bi “The Rock” mogao naići u utrci za ovu ulogu, a to je zahtjev da James Bond ostane Britanac, nešto što Dwayne Johnson definitivno nije.

Mislite da je on iz Britanije ili Commonwealtha, ali Britanija je vrlo raznoliko mjesto, rekao je producent Michael G. Wilson, koji također vodi Bond franšizu s Barbarom Broccoli.

Trenutno su, prema kladionicama, glavni kandidati za ulogu Bonda Tom Hardy i Henry Cavill, a nedavno se među favorite neočekivano uključio glumac serije “Game of Thrones” Tom Hopper.

Drugi glumci koji su u konkurenciji za ulogu Bonda su Idris Elba, Jamie Bell i Bridgertonova zvijezda Rege-Jean Page.

(www.jabuka.tv)3 komentara

  • rocku leže sve ostale uloge ali James Bond nipošto ! James Bond je dosad najbolji bio kroz Daniel Craiga i usporedba njih dvojice je smiješna, odkad je James Bond bilder i napuhanko i ko sirovina, James Bond je sušta suprotnost, on je prije svega kuler, nabildanost tu ima nula faktor, a deset puta više ima uvjerenosti ako je glumac kuler sam po sebi ima zavodničke neke crte i slično Dwayne Johnson je daleko od toga, volim ga kao glumca ali nipošto ga ne bih želio vidjeti kao novog James Bonda puno bi bolje odgovaralo to drugim glumcima recimo Chrisu Evansu ili npr Tom Hardy i slični glumci …tipa Chris Hemsworth i slični, nije ovo za Rocka, on može samo obezvrijedit ikonu James Bonda, unatoč svoj dobroj glumi mišićima i ulogama

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.