Poznati finalisti Lovačkog malonogometnog turnira Buhovo 2018.

Orao Čerin i Radovanj Posušje finalisti su 5. Lovačkog malonogometnog turnira Buhovo 2018.

Prva utakmica večeri između ekipa M. Mikulić Bikan Vir i Radovanj Posušje bila je tvrda i zanimljiva. U petoj minuti utakmice Radovanj je došao u vodstvo. M. Mikulić Bikan Vir izjednačuje u 11. minuti te s još dva zgoditka Marina Galića odlazi na odmor s rezultatom 3:1.

U drugom poluvremenu Radovanj Posušje kreće ofanzivnije i ekipa Vira pada pod pritiskom te je u samo 5 minuta ekipa Radovanj Posušje uspjela preokrenuti na 4:3. Tako se igralo na obje strane s puno prilika dok pred sami kraj Ivan Lozo nijr stavio točku na i te pogodio za konačni 5:3  vodeći Radovanj u zasluženo finale.

U drugoj utakmici večeri snage su odmjerili prošlogodišnji pobjednik Orao Čerin i Studenci. Već na samom početku pogodcima Zvone i Zrine Markotića Orao ima prednost od 2:0. Pred kraj prvog poluvremena Ivan Pinjuh – Baka pogađa za 3:0 te Orao odlazi na odmor s velikom prednošću.

Sredinom drugog poluvremena Mario Pinjuh – Šiga postiže zgoditak za 4:0 i time rješava pitanje pobjednika dok Lovro Dragičević daje počasni pogodak za Studence i konačni 4:1.

U FINALU ORAO ČERIN I RADOVANJ POSUŠJEPoštovani,Završena je i poluzavršnica 5. Lovačkog malonogometnog turnira Buhovo 2018.U prvoj utakmici večeri između ekipa M. Mikulić Bikan Vir i Radovanj Posušje gledali smo tvrdu i zanimljivu utakmicu. U petoj minuti utakmice Radovanj dolazi u vodstvo. M. Mikulić Bikan Vir izjednačuje u 11. minuti te s još dva zgoditka Marina Galića odlazi na odmor s rezultatom 3:1. U drugom poluvremenu Radovanj Posušje kreće ofanzivnije i stišće ekipu Vira koja pada pod pritiskom i u samo 5 minuta Radovanj Posušje preokreće na 4:3. Tako se igralo na obje strane s puno prilika dok pred sami kraj Ivan Lozo stavlja točku na Ii zabija za konačni 5:3 te odvodi Radovanj u zasluženo finale.U drugoj utakmici večeri snage su odmjerili prošlogodišnji pobjednik Orao Čerin i Studenci. Već na samom početku pogodcima Zvone i Zrine Markotića Orao ima prednost od 2:0. Pred kraj prvog poluvremena Ivan Pinjuh – Baka pogađa za 3:0 te Orao odlazi na odmor s velikom prednošću. Sredinom drugog poluvremena Mario Pinjuh – Šiga postiže zgoditak za 4:0 i time rješava pitanje pobjednika dok Lovro Dragičević daje počasni pogodak za Studence i konačni 4:1. FINALE 13.08.Finale je na rasporedu u ponedjeljak:20:30h Utakmica za 3. mj. M. Mikulić Bikan Vir – Studenci21:30h Revijalna utakmica22:00h Veliko finale Radovanj Posušje – Orao ČerinDođite na finale očekuje vas ugodno druženje uz glazbeni program i bogatu tombolu gdje vas očekuje preko 40 nagrada.Vidimo se u ponedjeljak na završnici 5. Lovačkog malonogometnog turnira Buhovo 2018.

Posted by Lovački malonogometni turnir Buhovo on Friday, 10 August 2018

Finale je na rasporedu u ponedjeljak

20:30 Utakmica za 3. mj. M. Mikulić Bikan Vir – Studenci

21:30 Revijalna utakmica

22:00 Veliko finale Radovanj Posušje – Orao Čerin

Organizatori pozivaju sve da dođu na finale gdje sve posjetitelje očekuje ugodno druženje uz glazbeni program i bogatu tombolu od preko 40 nagrada.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.