Poznata hrvatska manekenka snimila pornić sa srpskim mafijašem

Mnogi telefoni srpskih kriminalaca prepuni su snimki seksa s popularnim pjevačicama i manekenkama. Najpoznatiji je onaj na kojem se plavokosa pjevačica druži s pripadnicima zemunskog klana, na stolu prepunom kokaina, piše Puls Online prenoseći izjave izvora iz policije.

“Mnoge poznate dame bile bi iznenađene kad bi znale koliko je njihovih intimnih snimaka pregledano tijekom policijskih istraga”, rekao je izvor.

Jedna od prvih snimki seksa na kojem je bila poznata plavokosa pjevačica zaplijenjena je tijekom akcije “Sablja” 2003. godine. Redatelj snimke bio je jedan od vođa originalne postave zemunskog klana. Prema riječima izvora iz policije, pjevačica se seksala pokraj stola na kojem je bila poveća količina kokaina, prenosi index.hr.

“Osim nje, u bakanalijama je sudjelovalo još nekoliko djevojaka, a zemunci su praktično išli u krug i seksali se sa svim djevojkama naslonjenim na stol”, kazao je izvor.

Spomenuta snimka najpoznatija je od desetaka sličnih pornića poznatih koji su pronađeni na mobitelima uhićenih članova zemunskog klana i njihovih ubijenih vođa. Još jedna, mlađa plavokosa pjevačica, bila je zvijezda pornića kojeg je snimila s poznatim narko dilerom.

Oboje su u to vrijeme bili u braku s poznatim osobama.

Isti mafijaš snimio je seks i s jednom poznatom hrvatskom manekenkom te općenito posjeduje zavidnu kolekciju pornića s poznatim damama. “Mobiteli se detaljno provjeravaju, zbog kontakata, imena, brojeva te fotografija i snimki koje često vode policiju do organizatora nekih djela.

Međutim, na fotografijama i snimkama često ima i onih intimnih, pa čak i s jako poznatim pjevačicama i manekenkama”, zaključio je izvor iz policije te nadodao da zloupotreba snimki ne dolazi u obzir.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.