Poznat uzrok požara u mostarskom Bingu

Rezultati istrage o uzroku požara, u kojem je u travnju u potpunosti izgorio hipermarket Bingo u Mostaru, pokazali su da ja vatru prouzročio kvar na utičnici produžnog kabla, saznaje Fena iz tuzlanske tvrtke.

Iz Binga navode kako se nakon raščišćavanju terena, užurbano radi na postavljanu konstrukcije za novi objekt koji će se graditi na istom mjestu.

Centar će zadržati postojeće gabarite, s površinom od 11.000 metara četvornih, u čijem će sastavu dominirati moderan hipermarket s pratećim sadržajima (igraonica, restoran i poslovni prostori).

Završetak radova planiran je za mjesec rujan ove godine kada bi mostarski Bingo ponovno trebao otvoriti svoja vrata kupcima.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • hmmm…produžni i to vjerojatno njihov iz hiperkarketa (inače uputa za sve ostale kupujte kvalitetne produžne ne odne od par km, i čitajte ako piše 3500 W to ne znači da može mašina i sušilica i još štagod jer ima mista to znači POŽAR), valjda će ovaj put odraditi vatrodojavu po propisima sa sprinklerima i drencerima možda i plinom gašenje da bude….

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.