Poznat raspored letova iz Mostara za Italiju i Njemačku

Talijanska zrakoplovna kompanija Sky Alps objavila je početak letova na tri linije iz Mostara.

No, u tom setu nije i početak letova za Bari. Sada je kompanija objavila i početak tih letova, i to od 2. svibnja. Kompanija će letjeti za München i Veronu utorkom i petkom te za Rim i Bari četvrtkom i nedjeljom.

Cijene karata su formirane tako da za let od Mostara do Münchena treba izdvojiti 129 eura u jednom smjeru, a za Rim u jednom smjeru karta je 89 eura, dok je jednosmjerna karta do Verone 79 eura. Karte za navedene letove dostupne su za rezervacije na službenoj stranici talijanske kompanije Sky Alps.

Prema najavi, uskoro će biti dostupne i karte za Bari kao četvrtu destinaciju kojom će talijanska kompanija povezati Bosnu i Hercegovinu s Italijom i Njemačkom.

Uz postojeću izravnu liniju sa Zagrebom, putem tvrtke Croatia Airlines, a koja otvara mogućnost letova u veliki broj drugih europskih i svjetski značajnih destinacija, kao i dolaskom tvrtke Sky Alps, čime su potvrđene izravne linije iz Mostara za Rim, München, Bari i Veronu, iz Mostara je uspostavljena izravna zračna povezanost s Beogradom, prenio je Bljesak.

SkyAlps objavio četvrtu liniju iz Mostara

(www.jabuka.tv | Foto: Sky Alps)

11 komentara

  • Adiamoo ,svakako ovdje u ovoj BIH nema dobra vec odavno ,sve se krade od izbora nadalje ,ova drzava za postena covjeka koji nije partijas HDZ-a i njegovu obitelj nije ,nije ,ali suti , trpi kad vec ne mozemo svi otici …skolstvo degradirano, gimnazija nikakva , poneki nastavnici grozni, jadna djeca, fakultet danas nije jamstvo uspjeha i inteligencije to je nekad prije bilo…. zdravstvo jadno ,pravde nema,cudna vremena,narod grozan , rugljiv, zavidan, tracljiv i muski i umjetne zenske ,sve je to jad a pune crkve i treci redovi, kako to???❣️ Infrastruktura u pojedinim mjestima kao u ratu ,clanovi partije HDZ su moralne 0 ove drzave ako im to ista znaci 0!!Zna se koliko posten covjek moze imati u danasnje vrijeme krize ,kakvi roditelji, takva, i djeca ♥️ sretan je svak koje otisao odavde vani,a nije lako otici niti mozemo svi ni otici …nepravda !!I sad UDBA vlada,nema lustracije, nema naprijed ❤️
    Ratni profiteri,partijasi HDZ i njihove lazne invalidske mirovine,zasta se borise nasi branitelji!!
    Kazem istinu …

  • Beograd je nebitan i nepotreban za nas u Mostaru . Nama trebaju letovi pored Minhena još i za Stuttgart , Köln ili Berlin gdje je baš daleko autom voziti kući osobito starijoj generaciji

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.