Poznat identitet brutalno ubijenog državljanina BiH u Londonu

Detektivi iz britanske policije tragaju za osobom osumnjičenom za ubojstvo, nakon što je na šinama pronađeno beživotno tijelo muškarca.

Kako doznajemo, riječ je o 24-godišnjem Samiru Draganoviću iz Ključa.

Njegovo tijelo pronađeno je na željezničkoj pruzi kod Knockholt stanice u Kentu, piše Dnevni avaz. Iako su prvobitno smatrali da se radi o nesreći, ovaj slučaj se sada tretira kao ubojstvo.
Rekonstrukcijom zločina, policija je došla do podataka da je u nedjelju navečer oko 21 sat, žrtva bježala od neidentificirane osobe i pala na šine. Nije jasno je li ga usmrtio vlak ili je podlegao drugim povredama.

Pored pruge njegovi bliži, prijatelji… postavili su cvijeće i zastavu Bosne i Hercegovine, na kojoj je pisala dirljiva poruka za nesretno stradalog.

Za mog brata, Samira.

Riječi ne mogu opisati bol koju osjećam. Izgubio sam brata i prijatelja. Ti si prava inspiracija, falit ćeš nam. Volim te, Sim.

Policija je objavila fotografije osumnjičenog, a viši istražni službenik Paul Langley izjavio je da se radi o teškom slučaju.

“Ovo je vrlo uznemirujuće. Imamo službenike koji su tu kako bi obiteljima pružili podršku i pomoć. Dok identifikacija tek treba da se održi, vjerujemo da je osumnjičeni 24-godišnjak iz Londona.”
Detektiv je, također, dodao da je stanica Knockholt u ruralnom dijelu grada, te da će biti teško naći svjedoke koji su u tom razdoblju bili u blizini mjesta na kojem je pronađeno tijelo. Ipak, mole građane da kontaktiraju policiju ukoliko imaju neke informacije.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.