Poziv tvrtkama u BiH da dostave popis medicinske opreme koju mogu proizvesti – Jabuka.tv

Poziv tvrtkama u BiH da dostave popis medicinske opreme koju mogu proizvesti

Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) pozvao je sve tvrtke iz Bosne i Hercegovine koje imaju kapacitet za proizvodnju zaštitne medicinske opreme da popune i dostave im popis opreme koju proizvode ili mogu proizvesti.

UNDP Bosne i Hercegovine je obavijestio da u okviru podrške vlastima Bosne i Hercegovine na pandemiju Covid-19 pozivaju sve tvrtke iz BiH koje imaju kapacitet za proizvodnju zaštitne medicinske opreme.

Potrebno je da popis opreme koju proizvode/mogu proizvesti pošalju na e-mail adresu [email protected] do četvrtka, 2. travnja 2020. godine do 12:00 s napomenom ‘Za Odgovor na Covid-19 u BiH-Proizvodnja zaštitne medicinske opreme‘”, navode iz UNDP-a, prenosi Klix.ba.

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine uvelo je nacionalno izvanredno stanje 17. ožujka 2020. godine definirajući sveobuhvatni set mjera kako bi se suzbilo dalje širenje virusa Covid-19 na prostoru BiH.

Projekt ‘Odgovor na Covid-19 u BiH’ će služiti kao pomoć lokalnim, županijskim, entitetskim i državnim institucijama u pravovremenoj nabavci potrebne medicinske opreme i materijala, a u svrhu sprečavanja i suzbijanja Covid-19 virusa na teritoriju BiH, stoji u pozivu UNDP-a.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.