Poziv poduzetnicima Hercegovine: Pridružite nam se u borbi za očuvanje poslova

Tvrtka GET d.o.o. iz Mostara u suradnji s Link grupom i Asocijacijom poduzetnika Hercegovine napravili su zajednicu na Viberu ”Poduzetnici Hercegovine”.

Zajednici se možete pridružiti na LINKU.

Njihov cilj je pokušati, u suradnji s Vladom, doći do ispunjavanja zajedničkih ciljeva te osiguranja novčanih sredstava za svaki obrt/tvrtku da zadrži svoje djelatnike te da im se omogući ponovno pokretanje.

Ovakvi krizni trenutci, zahtijevaju ovakvu reakciju i postupke, da bi se svi zajedno na što je moguće pozitivniji način izvukli iz ovoga, stoji u priopćenju koje potpisuje Dajana Jonjić.

Napravljen je formular kako bi se došlo do statističkih podataka, brojki koje su im potrebne da bi dobili realnu sliku i stanje u Hercegovini.

Formular za poslodavce

(www.jabuka.tv)

10 komentara

  • Nisam poslodavac, ali kužim ljude koji daju otkaze jer ne mogu ni oni plaćati radnike ukoliko ni oni ne zarađuju, jedino što me izričito nervira su ove “kompanije” koje koriste situaciju da sebe stave u boljem svijetlu. Na koji će mogući način oni pomoći? Hoće li oni isplatiti radnike koji su dobili otkaze, šta oni kažu ajde nemojte otpuštati i nitko neće? Stavili su neku trećerazrednu anketu po portalima koju će ljudi iz sprdnje ispunjavati i napravili Viber grupu za prodršku… Da išta zapravo radite dogovarali bi raspiratore i prikupljali novac za bolnice i financijski pogođene pandemijom, a ne izvodili ove pizdarije kao da će vas itko poslušati, a ne vlada.

  • Dali su nesto rjesili za registracije ljudima sto ne rade oni samo traze sebi dajte i ljudima iziđite i napravite odgodu neku

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.