Poziv na sudjelovanje u obrazovnom programu ”Tražimo liniju”

Edukativni program o aktivizmu i ljudskim pravima pod nazivom „Tražimo liniju“ organiziraju aktivisti Inicijative mladih za ljudska prava u Bosni i Hercegovini koji su prošli program „Zimska škola civilnih sloboda i aktivizma, generacija 2013“. Partneri projekta su Institut za Razvoj Mladih KULT i Vijeće Mladih Grada Mostara.

Program je namijenjen zainteresiranim mladim ljudima koji pohađaju srednje škole i fakultete u Mostaru, a koji žele saznati više o tome kako postati aktivni građani društva te imaju između 16 i 23 godine.

Cilj programa je povezati mlade ljude sličnih interesa te uspostaviti neformalnu aktivističku mrežu mladih koji će u budućnosti biti nositelji pozitivnih promjena u svojoj sredini.

PROGRAM

Radionice će se odvijati svake subote u navedenom vremenskom periodu. Sudionici će imati priliku slušati trening/predavanje na relevantne teme, te stečeno znanje primijeniti praktično. U sklopu programa sudionici će imati priliku posjetiti MOSTIMUN (simulaciju rada Ujedinjenih naroda), te sami organizirati uličnu akciju. Sudionici će završavanjem ovog obrazovnog programa dobiti certifikat.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.