Poziv na skupštinu UZB u Širokom Brijegu

Pozivaju se svi članovi UZB-Podružnica Široki Brijeg na godišnju redovitu skupštinu UZB-Podružnica Široki Brijeg koja će se održati dana 28.08.2017 godine (ponedjeljak) s početkom u 20,00 sati u kino dvorani “Borak”u Širokom Brijegu.

Na skupštini UZB-Podružnica Široki Brijeg će biti prisutni i svi predstavnici UZB iz cijele ŽZH, UZB/Borci BiH, kao i predstavnici UZB iz drugih županija (HNŽ i HBŽ).

Na skupštini će predstavnici Udruge izvijestiti naše članove o svim poduzetim aktivnostima ka usvajanju Rezolucije Branitelja u FBiH u oba doma Parlamenta FBiH (Zastupnički i Dom naroda) kao i o drugim aktivnostima poradi ispravljanja diskriminacije prema razvojačenim Braniteljima bez ikakvih prava po osnovu sudjelovanja u Domovinskom ratu, javlja ŠirokiBrijeg.info.

Stoga pozivamo naše članove za odzivom na ovu skupštinu u što je moguće većem broju jer smo zajedno nepobjedivi.

Napominjemo kako će na ovoj skupštini biti prisutni i predstavnici medija te Braniteljskog portala koji će nakon održane skupštine uzeti izjave za javnost od predstavnika UZB.

(www.jabuka.tv)


10 komentara

  • Još prije godinu dana niste htjeli ni članak o nama, a sad!?.. Što se to dogodilo ljudi??? Svejedno, hvala vam, ali… Poruka kolegama, zaboravljenim braniteljima. Previše me j.bu privatnici, da bih smogao još malo snage za ispraznu retoriku i brdo ispraznih obećanja. Nema nama sreće na ovom svijetu i nisam se ja borio za ovakav svijet, tako da.. Idem dalje, pa dokle doguram, a samo sam htio običan i normalan posao(nije me zapalo), dostojan čovjeka.. Mi Hrvati 🙁

  • a tko to nije boga li vam vašeg u širokom zaboravljeni branitelj- sada svi primamo od 40 do 68 maraka invalidnine, i ni to nam netreba ispada da smo svoje kuće branili da bi nam muslimani platili, ma treba da uskrsne maks luburić i prvo malj po nama

  • pozdrav svim braniteljima.i puna podrska.samo nemojte da i kod vas ima koji lazni kao onaj sa kocerina sto je bio na liniji 92..hmmm a tada je jos pohadao srednju skolu a otisao u capljinu 93 u 11 mj a prvi mu teren bio pocetak 94 u malovanu.malo ispitaj te teljude ima ih jos u vasim redovima.bog i hrvati

  • Ne daju muslimani Hrvatima invalidnine nego pokušavaju im ne dati .
    I hrvatski novci završavaju u proračunu i to mnogo novca.

  • Tko vas je to nasvitova da ste ,zaboravljeni branitelj’ sta to znaci kako stepostali branitelji kako zaboravljeni? Samo stvarate pomutnju.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.