Poziv na Donatorsku večer doma Marija Naša Nada

U sklopu akcije „POMOZIMO JEDNOM DJETETU“ Vijeće roditelja djece koja koriste usluge doma „Marija Naša Nada“ organizira donatorsku večer 8. veljače 2013. u Zavodu Svete obitelji u Širokom Brijegu s početkom u 19 sati.

Na donatorsku večer su pozvani gospodarstvenici  iz Širokog Brijega, Posušja i Gruda kako bi im se uz prigodan program ponudila mogućnost potpisivanja trajnog naloga  u korist doma „Marija Naša Nada“ u iznosu od 150 KM mjesečno za jedno dijete.  Ovim iznosom  bi bila pokrivena  participacija roditelja u trošku boravka i terapija štićenika na dnevnom boravku u Domu koji iznosi 950 KM.

Uključivanje u  humanitarnu akciju  „POMOZIMO JEDNOM DJETETU“ znači pomoći  nosit križ bolesti  djeci  s poteškoćama u razvoju i njihovim obiteljima,  te dugoročno pomoći rad Doma.

(www.jabuka.tv)

8 komentara

  • Ljiepa akcija sad nemoze niko rec nisam imao priliku pomoc ovo je najbolji nacin pokazat da ljdskosti jos uvijek ima u nama pomozimo najpotrebitijima.

  • ovo nije loše ,no međutim financiranje ovog centra mora i treba bit osigurano na normalan način- a to znači kroz proračun.Zar je potrebno da se netko smiluje pa da se kupi milostinja za ovakve stvari.Zamislite da se ovako postupa i kupi milostinja za plaćanje nastavnika u školama sa zdravom djecom.Pa reći ćete nebulozno.Da.Onda je ovo još sto puta nebuloznije.

  • U pravu si ,al sta imamo od toga sto konstantiramo sta je normalno a sta ne ,kako kaze nas narod “crkni magarce do zelene trave,, .

  • Slazem se sa svim komentarima!

    Rekao bih samo jos jednu recenicu: ugasimo televizore i otvorimo srca, velike ce se stvari pocet desavati!

  • ma je li?šta fali ovome?traži se pomoć od građana koji mogu da daju novac za pomoć.Tako se radi i u svakome gradu,po SOSu i njihovim simpatizerima općina leži na brdu novca i neželi dati,stara priča.I vlasti se mogu brinuti za sve udruge po njihovom.Baš me zanima koliko će dati Ravić i Slišković,i Slijin tajkun tata.Imaju novca a nemaju vlastite obitelji,na šta troše?Eto ko dobrotvori su neki da vidimo za koliko će se isprsiti.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.