Povratak sa stilom! Mepas Mall Shopping Days

Nakon nešto više od dva mjeseca, vaš omiljeni shopping centar Mponovno vas čeka sa svim otvorenim trgovinama. A najbolji način za povratak su, naravno, odlični popusti i prilika za kupovinu omiljenih stvari na koje smo čekali danima.

U ovo lepršavo godišnje doba konačno možete zakoračiti veselo i u trendu s novim kolekcijama koje vas željno iščekuju. To je više nego dovoljan razlog da posjetite Mepas Mall u Mostaru i vratite se u normalni život sa stilom!

Povodom otvaranja, Mepas Mall organizira Shopping Dane od 28. svibnja do 4. lipnja 2020. godine, u kojima vas očekuju popusti i vrhunske cijene, kako bi povratak u novo normalno bio što ljepši i ugodniji.

Sve pogodnosti Shopping Dana možete pogledati na LINKU.

No, iako su cijene niže, mjere sigurnosti i čistoće nisu popustile! Mepas Mall je svakako pojačao redovno održavanje svih prostora centra te se posebna pažnja posvećuje redovnom dezinficiranju svih dodirnih površina u centru i zajedničkih sanitarnih prostorija.

Svakako vas molimo da dezinficirate ruke prilikom ulaska u centar i poštujete preporuke poput nošenja maski i rukavica te držanja razmaka od minimalno 2 metra između sebe i drugih. Sve druge mjere, koje će posjet Mepas Mallu učiniti sigurnijim, potražite na pločama i površinama unutar centra.

Vrijeme za shopping u omiljenom centru konačno je došlo! Iskoristite ga maksimalno, uz odlične uštede, ali ne zaboravite biti odgovorni!

Ugodan i siguran shopping Vam želimo!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

*PR