Povodom svjetskog dana osoba s Down sindromom ostavite svoju šarenu čarapicu

Klub studenata edukacijske rehabilitacije „ERGO“ koji djeluje pri Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru i ove godine obilježava Svjetski dan osoba s Down sindromom u ponedjeljak, 21. ožujka 2022.

Ovogodišnje geslo obilježavanja glasi: Priključi se i dokuči kako inkluzija zvuči.

U vremenu od 16 do 18 sati studenti pozivaju sve vas zainteresirane da im se pridružite na Španjolskom trgu u Mostaru gdje ćete moći ostaviti svoju šarenu čarapicu u znak podrške i prihvaćanja različitosti. Možete donijeti svoju šarenu čarapicu ili vješati onu koju vam pruže volonteri.

Studenti pozivaju i na projekciju dramskog filma „Where Hope Grows“ s tematikom Down sindroma, koja će se održati u 18 sati u Amfiteatru Sokrat na Kampusu Sveučilišta u Mostaru (zgrada preko puta Filozofskog fakulteta).

Kao zahvalu što svojim primjerom potičete prihvaćanje i sudjelovanje osoba s Down sindromom u društvu, ali i lijepo sjećanje na ovaj događaj, volonteri će vam udijeliti prigodnu karticu s porukom.

Neka ovaj datum, koji je ujedno i početak proljeća, bude i početak pozitivnih promjena u našemu društvu jer svatko je od nas vrijedan, jedinstven i željan biti dio zajednice.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.