Povodom 35. godišnjice postojanja klapa Intrade ponovno u Mostaru

U sklopu turneje povodom 35. godina postojanja, Tomislav Bralić i klapa Intrade održat će koncert i u Hercegovini, točnije u Mostaru.

Koncert je predviđen za 26. ožujka 2020. godine, u Hrvatskom domu hercega Stjepan Kosače, s početkom u 20:00 sati.

Tom prigodom, posjetitelje očekuje večer ispunjena emocijama i bezvremenskim hitovima dalmatinskih slavuja predvođenih Tomislavom Bralićem.

Bit će to pravi glazbeni biser u kojem su osigurana dva sata dalmatinskog šušura, uz stihove Croatio, iz duše te ljubim, Zora bila, Škrinja jubavi, Bilo je i vrime, Men fali sve i još mnoge druge poznate pjesme ovih popularnih Zadrana .

Od osnutka 1985. do danas klapa Intrade se mnogobrojnim uspješnim nastupima potvrdila kao jedan od najpopularnijih vokalnih sastava u Hrvatskoj. Ljepotu dalmatinskoga klapskoga pjevanja njeni su članovi s velikim entuzijazmom pronosili i izvan granica Hrvatske.

Prvoj se postavi 1986. pridružio Tomislav Bralić, koji je svojim vokalnim umijećem i specifičnim baritonom zvuku klape Intrade dao i danas karakterističnu i prepoznatljivu notu.

U posljednjih nekoliko godina nastupaju na festivalima zabavne glazbe na kojima, zbog specifične interpretacije dalmatinske pjesme njihovog člana Tomislava Bralića i klape u cijelosti, dobivaju laskava priznanja i nagrade.

Jedna od prekretnica u njihovoj karijeri bio je nastup s pjesmom Ne damo te pismo naša, a svaka pjesma u izvedbi ovog sastava sadrži snažnu emociju koju na nastupima prenose svojoj publici. Svojim emotivnim pjesmama oduševit će i publiku u Mostaru koja će zasigurno uživati u ovom klapskom izdanju.

Ulaznice za koncert u prodaji su na blagajni Kosače, svakim radim danom od 13:00 do 20:00 sati.

Koncert se održava pod posebnim pokroviteljstvo JP Elektroprivreda HZHB , a partneri su hotel Mepas te Leda.

Dodatne informacije možete potražiti na Instagram i Facebook stranicama IDea Event.

(www.jabuka.tv)