Potvrđeno: Josip Ćorluka potpisao za Domžale

Josip Ćorluka (24), jedan od najstandardnijih nogometaša Širokog Brijega, napustio je Pecaru kako je bilo i najavljeno te potpisao ugovor sa slovenskim Domžalama.

Portal Jabuka.tv u četvrtak je najavio kako će ovaj Gruđanin napustiti redove Kluba s Pecare te da je vrlo blizu dogovora sa slovenskim klubom iz Domžala, a to se danas i potvrdilo.

Nova lica stižu u trećeplasirani klub slovenskog prvenstva, a jedno od pojačanja za borbu u Europskoj ligi i slovenskoj ligi je upravo dosadašnji desni bočni Širokog Brijega.

Pratili smo Ćorluku godinu dana i odmah smo počeli pripremati teren za njegovo dovođenje. On je igrač koji može pokriti nekoliko pozicija kvalitetno i može pomoći da ispunimo naše ciljeve. Srčan je i požrtvovan, rekao je sportski direktor Matej Orazem.

Nekadašnji mladi reprezentativac BiH oduševljen je potpisom ugovora.

Velika je čast i zadovoljstvo što sam potpisao ugovor sa Domžalama. Znam da je klub organiziran i jedva čekam nove izazove. Već sam ranije posjećivao Domžale kada sam igrao protiv njih sa Širokim Brijegom. Već tada sam bio oduševljen orgnizacijom kluba i jako sam sretan što ću ovdje nastaviti svoju karijeru, poručio je Ćorluka.

Ćorluka je sa Domžalama potpisao ugovor na dvije godine.

Josip Ćorluka na pragu prelaska u Domžale

“U Širokom sam sazrio kao igrač i kao osoba”

Odmah nakon što je NK Domžale objavio na svojim stranicama prelazak igrača Širokog Brijega, vrlo brzo nakon toga oglasio se NK Široki Brijeg u kojem se zahvalio svom bivšem igraču, koji je uostalom prošao omladinsku školu kluba s Pecare.

Jednako zahvalan prema bivšem klubu je i Ćorluka.

Želim se zahvaliti svima u NK Široki Brijeg na devet predivnih godina, a napose onima koji su mi pomogli sazrijeti i kao igraču i kao osobu. Došlo je vrijeme za promjenu sredine kako bih mogao dalje napredovati u igračkoj karijeri. Ostaju mi samo lijepe uspomene. NK Široki Brijeg će uvijek biti moj klub i za njega ću uvijek navijati. Svojim dojučerašnjim suigračima želim puno sreće u predstojećim europskim nastupima i novoj sezoni, zaključio jeĆorluka.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.