Potvrđen novi veliki spektakl Mirka Filipovića: Borit će se na Wembleyu

Snagom eksplozije u borilačkom svijetu odjeknula je vijest da će se 43-godišnji Mirko Filipović opet boriti s američkim udaračem “Big Countryjem” Royem Nelsonom (41).

Kad se mislilo da će Cro Cop završiti karijeru ekskluzivno u japanskom Rizinu stigla mu je ponuda od američkog Bellatora, najjače svjetske organizacije slobodne borbe iza UFC-a.

Borba će se održati 25. svibnja u Londonu u dvorani slavnog nogometnog stadiona Wembley, na priredbi Bellator 200, a hrvatski teškaš u tu borbu ulazi sa osam pobjeda u nizu ostvarenih u dvije japanske organizacije (IGF, Rizin) dok je njegov protivnik u posljednjih osam borbi doživio čak pet poraza pa tako i u posljednjem okršaju s Mittrioneom.

Doduše, to ne umanjuje količinu opasnosti po hrvatskog borca jer se Nelson i dalje smatra borcem s jednim od najjačih udaraca u svijetu slobodne borbe.

Mirko će tako imati priliku uzvratiti borcu koji ga je u listopadu 2011. godine pobijedio prekidom u trećoj rundi na UFC 137 eventu, piše Večernji list.

(www.jabuka.tv) 

3 komentara

  • opet našo 40 plus godišnjaka – bolan Mirko ako se već ‘očeš pokazati’ da si u formi – budi faca pa izmlati nekog od top boraca koji nema više od 30,33 godine … Mirkec zreo si za penzije nemoj više dosađivati, a i nije ga brate fino gledati s onim salom i trbušinom …
    0    0

Komentiraj: