Potukle se dvije tete u vrtiću, intervenirala i hitna pomoć – Jabuka.tv

Potukle se dvije tete u vrtiću, intervenirala i hitna pomoć

Dvije radnice zaposlene u Vrtiću “Naša radost” u Trebinju, u odjelu u ‘Policama’, potukle su se, nakon čega su izgrebane zatražile pomoć u Službi hitne medicinske pomoći.

Glasnogovornica Policijske uprave Trebinje Jovana Cvijetić rekla je Srni da se tučnjava dogodila u subotu oko 9 sati, navodeći da je riječ o ženskim osobama čiji su inicijali N. N. i A. Š.

Cvijetić kaže da je u tijeku prikupljanje dokaza na osnovu kojih će se utvrditi je li riječ o prekršajnoj ili kaznenoj odgovornosti.

Direktor Vrtića “Naša radost” Aleksandar Vukanović potvrdio je Srni da su obje radnice danas suspendirane.

Vukanović je rekao da će u ponedjeljak 15. svibnja biti saslušane pred povjerenstvom, te da će, ako se utvrde elementi odgovornosti, protiv njih biti pokrenut disciplinski postupak.

U Službi hitne medicinske pomoći Srni je rečeno da su im se za pomoć obratile dvije ženske osobe koje su po licu i vratu imale ogrebotine od noktiju i zuba.

Iako je riječ o lakšim tjelesnim ozljedama, u ovoj službi kažu da se može zaključiti da tuča nije bila bezazlena.

Nakon što su im sanirane ozlijede, obje su puštene kući sa preporukama o daljem tretmanu.

Prema neslužbenim saznanjima Srne, riječ je o ranijoj ravnateljici ustanove “Naša radost” Natali Ninković i servirki Anđeli Šarenac.

Neki roditelji čija djeca pohađaju ovaj vrtić kažu da su im mališani po povratku kući ispričali kako su se dvije tete potukle.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.