Potpuni promašaj: Eva Longoria nikad nije imala ovako loš stajling

U sklopu tjedna mode Eva Longoria na trenutak je preuzela ulogu modela i prodefilirala pistom modne revije Le Defile L’Oreal Paris. Slavna glumica prije svega tri mjeseca je rodila sinčića Santiaga, a sada ponosno korača modnom pistom. No, umjesto da zablista kako se to od nje i očekivalo, glumica je izazvala podizanje obrva, i to zahvaljujući potpuno pogrešnom stajlingu koji ne laska njezinoj figuri.

Vrlo brzo nakon poroda glumica Eva Longoria uspjela je izgubiti dobar dio nakupljenih kilograma, no umjesto da cijelom svijetu pokaže svoju novu figuru, zvijezda ‘Kućanica’ doživjela je modni promašaj.

Asimetrična crna haljina sitnog cvjetnog uzorka s volanima pri dnu i dugim šlepom lijepu latinu je vizualno skratila i učinila je još nižom nego što u stvarnosti jest te ju je proširila u struku, zahvaljujući širokom kroju koji je pogrešan odabir za lijepu Longoriju.

Osim vitkih nogu, haljina nije istaknula ni jedan drugi glumičin atribut, a čak je šminka na preplanuloj ljepotici izgledala kao potpuno promašen odabir.

Ipak, 43-godišnja glumica odradila je dobar posao na pisti, odvažno koračajući rame uz rame s profesionalnim manekenkama, prenosi Tportal.hr.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.