Posušje: Pola milijuna KM za kanalizacijsku mrežu | Jabuka.tv

Posušje: Pola milijuna KM za kanalizacijsku mrežu

Općina Posušje uskoro kreće u realizaciju izgradnje dijela kolektorske mreže I. faze gradske kanalizacije. Ovom pothvatu prethodilo je današnje potpisivanje ugovora između Općinskog načelnika Branka Bage i direktora tvrtke KTM Brina Tomislava Marića.

Vrijednost ugovorenih radova je gotovo pola milijuna konvertibilnih maraka, a uključuju izgradnju kanalizacijskog sustava dužine nešto više od pola kilometra na području Mokrog Doca. Predviđeni rok završetka radova je četiri mjeseca.

Početak izgradnje kanalizacijske mreže neće slučajno započeti na lokaciji Mokri Dolac. Ovo područje godinama je imalo svojstvo akumulacije oborinskih i otpadnih voda s viših područja Posušja, te je time postalo sinonim ekološke problematike našeg kraja, koji bi po završetku radova trebao ostati samo u lošem sjećanju stanovništva.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Je li ovo kanalizacija slična ili ista što je u Širokom urađena. Bože sačuvaj,opet će se netko naklepat love,koji stan u lipoj našoj a od kanalizacije tko zna…U Širokom je prave 5 godina i više,uloženo na desetine milijuna i opet izgleda svi na žalost,,seremo,, u našu Lišticu…To kad politika i naše vođe upravljaju sredstvima donacija ili kredita…Prvo se svi oni namire pa što ostane malo se zamažu oči narodu…

  • Središte vi duspari oko njegovi zgrada, a štap je sa ostalim zgradama i kućama, za te pare može se cijelo selo pokriti kao što je posušje

Komentiraj: