Posušje: Paljenjem svijeća odana počast žrtvama tragedije u Beogradu

U dvorištu nove zgrade Osnovne škole Ivana Mažuranića u Posušju u petak u 19 sati održano je paljenje svijeća za poginule u tragediji koja se dogodila u osnovnoj školi u Beogradu.

Na ovaj način Posušaci su poslali poruku solidarnosti i suosjećanja, ali i tugu zbog prerano izgubljenih života osmero učenika i jednog zaštitara, naglasivši važnost podrške i empatije.

U Beogradu se dogodila strašna tragedija u kojoj su izgubljeni mladi životi. Svi smo svjedoci koliko je život krhka stvar, koliko je važno paziti jedni na druge i podržati jedni druge u teškim trenucima.

Želimo pokazati ljudsku i kršćansku solidarnost i suosjećanje s ljudima u Srbiji, te izraziti tugu zbog izgubljenih života, poručili su iz Posušja.

Podsjećamo, Vijeće ministara BiH donijelo je Odluku o proglašenju Dana žalosti u BiH u petak, 5. svibnja 2023. godine.

Dan je žalosti u BiH

(www.jabuka.tv)

13 komentara

  • Ne daj bože nikome da se ovo dogodi! Djeca nisu kriva, ali da li su njihovi RODITELJI KRIVI za smrt naše djece od 1991. do 1996. Godine!!!???? PS Brzo zaboravimo svoju povijest, a tko je zaboravi ona mu se ponovi!!!

  • Svi mi volimo svoju djecu više nego sami sebe i strašna je to bol bilokome da se dogodi nedaj bože nikom . Prava je to gesta

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.